Cobra Café als feestlokatie

Perfect voor feesten en partijen

Trouwen

Trouwen

Sinds 2005 is Cobra Café een “Huis der Gemeente”. Je kunt In Cobra Café of op haar terassen het “Ja” woord geven aan jouw partner. Het Museumplein is een uitgelezen fotogenieke locatie voor trouwfoto’s.

Cobra Café is ervaren in het organiseren van recepties en feesten al dan niet in combinatie met een een 3-5 gangen diner of een luxe buffet. Sitdown diners vanaf 40 personen tot 100 personen.

Feesten

Feesten

Cobra heeft betreft het organiseren en uitvoeren van feesten en partijen veel expertise opgebouwd. Alles is bespreekbaar! Cobra kan voor jou de gehele aankleding, entertainment en catering verzorgen.

De zaal biedt toegang tot 250 personen, op het zijterras zijn 80 gasten welkom en het grote terras (in overleg) is groot genoeg voor nog eens 400 personen.

Borrelen

Borrelen

Cobra heeft oog voor detail en staat garant voor een professionele omlijsting van een bijeenkomst. Voor een borrel kun je na lunchtijd terecht vanaf 60 tot 300 gasten.

In het terrasseizoen bestaat er de mogelijkheid om na de reguliere openingstijden een deel van of het gehele terras af te huren. Natuurlijk kan Cobra de gehele catering, DJ’s, aankleding en entertainment verzorgen.

Aanvragen

U heeft geen naam ingevuld
U heeft geen telefoonnummer ingevuld
U heeft geen e-mailadres ingevuld
Info: U kunt niet reserveren tijdens de reguliere openingstijden.
Info: Diner v.a. 40 personen, borrels en feesten v.a. 60 personen.
U heeft geen vraag ingevuld
Info: We zullen uw aanvraag per e-mail of telefonisch bevestigen.