Cobra Café op het Museumplein

Vanaf vandaag 10.00 uur start onze take-away. Heerlijke broodjes, sapjes, koffie & thee. Kom snel langs om onze nieuwe kaart te ontdekken.

Eten & drinken

Eten & drinken

Welkom bij Cobra Café, een modern ingericht lunchcafé met een gevarieerde internationale ontbijt-, lunch- en borrelkaart. Alles is dagvers bereid, zoals onze beroemde huisgemaakte appeltaart!

Bekijk onze kaart
Borrels & feesten

Borrels & feesten

Cobra heeft buitengewoon veel ervaring met het organiseren van feesten, partijen, trouwerijen . Onze locatie is een gewilde plek voor het geven van snelle borrels, hippe feesten en uitgebreide diners.

Meer over borrels en feesten
Cobra nieuws

Cobra nieuws

Wil je weten wat er op of rond het Museumplein te doen is? Of wil je op de hoogte blijven van alles wat met Cobra Café te maken heeft? Lees dan onze blog en je blijft volledig up to date!

Lees onze blog
Over Cobra Café

Over Cobra Café

Cobra Café opende in 1999 haar deuren op het destijds net vernieuwde Museumplein. Het café restaurant staat vol met schilderijen, sculpturen en gedichten van veel Cobra kunstenaars. Een bezoek zeker waard.

Meer over ons
Bezoek ons

Bezoek ons

Ons café-restaurant is gelegen aan het Museumplein, één van de meest dynamische plekken van Amsterdam. Onder andere Het Rijks-, Van Gogh- en Het Stedelijkmuseum liggen op loopafstand van Cobra Café.

Hoe kom je bij ons