Over Cobra Café

Over Cobra Café

Cobra Café is een modern ingericht lunchcafé gedurende de dag. ´s Avonds kun je reserveren voor een borrel, diner of feest. In de zomer beschikt Cobra over 2 grote full service terrassen waar je heerlijk kunt genieten van de omgeving.

In de winter wordt de vijver omgetoverd tot een ijsbaan, die ook in de avond is verlicht. Ons café, met winter terras, is dan de uitgelezen plek om de kinderen in de gaten te houden met een warm glas chocomel of glühwein in de handen.

Bekijk onze kaart
Toiletten

Toiletten

De toiletten, een verdieping gelegen onder het café zijn openbare toiletten en toegankelijk voor iedereen die zich op het Museumplein begeeft.

De toiletten van het Cobra Café zijn ooit verkozen tot verkozen tot mooiste toilet van de Benelux.

Toiletbezoekers werpen 50 eurocent in het poortje van de toiletten. Als je gast van Cobra Café bent kun je het kaartje inleveren en krijg je 50 eurocent p.p. korting op de rekening. Deze kaartjes zijn ook in te ruilen bij het Cobra Museum in Amstelveen.

 

Cobra Shop

Cobra Shop

Op de verdieping onder het café bevindt zich de Cobra Shop, naast de openbare toiletten.

In de shop kun je allerlei leuke spulletjes kopen van Heineken en
I Amsterdam. Hiernaast schaf je er eenvoudig toegangskaarten aan voor de must-see Heineken Experience. Deze kaarten bevatten een korting van € 2,- en bieden je de mogelijkheid om niet in de rij te hoeven staan bij de ingang van de Heineken Experience.